4,000 تومان
  • فروشنده : daftar

  • کد فایل : 25732
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 8.6k

دسته بندی فابل ها

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود مقاله علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد

دانلود مقاله علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد

0 8.6k
دانلود مقاله علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد

با دانلود مقاله در مورد علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد علومي كه از يونان باستان توسط انديشمندان اسلامي محافظت و تكميل شد

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:9 صفحه

قسمتی از فایل:

 از قرون يازدهم ميلادي به بعد به اروپا منتقل شد، بيشتر شامل رياضي و فلسفه ي طبيعي بود. فلسفه ي طبيعي توسط كوپرنيك، برونو، كپلر و گاليله به چالش كشيده شد و از آن ميان فيزيك نيوتني بيرون آمد. چون كليسا خود را مدافع فلسفه طبيعي يونان مي دانست و كنكاش در آن با خطرات زيادي همراه بود، انديشمندان كنجكاو بيشتر به رياضيات مي پرداختند، زيرا كليسا نسبت به آن حساسيت نشان نمي داد. بنابراين رياضيات نسبت به فيزيك از پيشرفت بيشتري برخوردار بود. يكي از شاخه هاي مهم رياضيات هندسه بود كه آن هم در هندسه ي اقليدسي خلاصه مي شد.

در هندسه ي اقليدسي يكسري مفاهيم اوليه نظير خط و نقطه تعريف شده بود و پنچ اصل را به عنوان بديهيات پذيرفته بودند و ساير قضايا را با استفاده از اين اصول استنتاج مي كردند. اما اصل پنجم چندان بديهي به نظر نمي رسيد. بنابر اصل پنجم اقليدس از يك نقطه خارج از يك خط، يك خط و تنها يك خط مي توان موازي با خط مفروض رسم كرد. برخي از رياضيدانان مدعي بودند كه اين اصل را مي توان به عنوان يك قضيه ثابت كرد. در اين راه بسياري از رياضيدانان تلاش زيادي كردند و نتيجه نگرفتند. خيام ضمن جستجوي راهي براي اثبات "اصل توازي" مبتكر مفهوم عميقي در هندسه شد. در تلاش براي اثبات اين اصل، خيام گزاره هايي را بيان كرد كه كاملا مطابق گزاره هايي بود كه چند قرن بعد توسط واليس و ساكري رياضيدانان اروپايي بيان شد و راه را براي ظهور هندسه هاي نااقليدسي در قرن نوزدهم هموار كرد. سرانجام و پس از دو هزار سال اصولي متفاوت با آن بيان كردند و هندسه هاي نااقليدسي شكل گرفت. بدين ترتيب علاوه بر فلسفه ي طبيعي رياضيات نيز از انحصار يوناني خارج و در مسيري جديد قرار گرفت و آزاد انديشي در رياضيات آغاز گرديد

4,000 تومان