پاورپوینت آموزش بیمه‌های مهندسی

دانلودپاورپوینت آموزش بیمه‌های مهندسی

0 7.3k
پاورپوینت آموزش بیمه‌های مهندسی
پاورپوینت باموضوع آموزش بیمه‌های مهندسی با 170 اسلاید با زیر مجموعه های مبانی بیمه‌های مهندسی , بررسی فرم پیشنهاد و انواع بیمه‌ نامه‌های مهندسی , بیمه تمام خطر مهندسی ,بیمه تمام خطر نصب , بیمه شکست ماشین‌آلات ,بیمه عدم‌النفع
این پاورپوینت باموضوع آموزش بیمه‌های مهندسی با 170 اسلاید با عناوین زیر

مبانی بیمه‌های مهندسی
بررسی فرم پیشنهاد و انواع بیمه‌ نامه‌های مهندسی 
بیمه تمام خطر مهندسی
بیمه تمام خطر نصب
بیمه شکست ماشین‌آلات
بیمه عدم‌النفع
انواع بيمه‌هاي بازرگاني
1- اموال (اشياء)
اتومبيل، آتش‌سوزي، باربري، كشتي و هواپيما، مهندسي
2- اشخاص
عمر، درمان، حوادث
3- مسئوليت
كارفرما در قبال كاركنان، ناشي از اجراي عمليات ساختماني، توليد كننده در قبال مصرف كننده، تضمين كيفيت كالا، مسئوليت حرفه‌اي، مسئوليت قراردادي، اعتباري و ...
1-1 تعریف کلی بیمه‌های مهندسی
بیمه‌های مهندسی زیر مجموعه بیمه‌های اموال بوده که پروژه‌های درحال ساخت یا سازه‌ها و تأسیسات درحال بهره‌برداری و یا ماشین‌آلات و تجهیزات فنی را تحت پوشش قرار میدهد.
1-2 تاریخچه بیمههای مهندسی
انفجار دیگ‌های بخار و بروز صدمات و خسارات شدید به جان و مال اشخاص سبب گردید که استفاده کنندگان از این دستگاه‌ها در سال 1854 میلادی در شهر منچستر انگلیس گرد هم آمده و”سازمان استفادهکنندگان از دیگهای بخار“ را تأسیس کنند. این سازمان از طریق استفاده از کارشناسان متخصص بطور منظم از دیگ‌های بخار بازدید میکردند و نظرات مشورتی به استفادهکنندگان ارائه میداد. در سال 1858 اعضاء اقدام به تأسیس ”شرکت بیمه دیگ بخار“ نمودند که نخستین شرکت بیمه در زمینه بیمه های مهندسی بود و پس از آن متعاقباً شرکت‌ها بیمه دیگری تأسیس گردید.

 

در آلمان نیز در اوایل قرن 20 با صدور اولین بیمه نامه ماشینآلات پیمانکاران عملاً صدور بیمه های مهندسی آغاز شد. در ایران از اوایل دهه 40 به کمک یکی از شرکتهای بیمه آلمانی بنام ”شرکت بیمه مونیخری“ بیمه های مهندسی شروع به فعالیت کرد و اولین بیمه مهندسی در سال 1342 برای سد لتیان صادر گردید؛ هم اکنون نیز اغلب بیمه نامه های رایج در این رشته ترجمه بیمه نامه های استاندارد شرکت مذکور است.

1-3 ویژگی‌ها‌ی بیمه‌های مهندسی نسبت به سایر رشته‌های بیمه‌ای
1) طولانی بودن اکثر پروژهها و به تبع آن مدت در بیمه‌های مهندسی تمام خطر پیمانکاران و تمام خطر نصب که کل دوره اجرای عملیات پروژه را شامل گردیده و براساس مدت مندرج در قرارداد (پیمان) می‌باشد.

2) وابستگی کامل تمام رشته‌های بیمه مهندسی به تکنولوژی‌های جدید که همراه خود ریسک‌های جدید و ناشناخته‌ای بدنبال دارد و در نتیجه ارائه پوشش‌های جدید بیمه‌ای ضرورت پیدا می‌کند.
3) بیمه‌های مهندسی تمام خطر پیمانکاران و تمام خطر نصب دو بخش را شامل می‌شوند،
بخش اول پوشش اموال بیمه‌گذار و بخش دوم پوشش مسئولیت جانی و مالی در برابر اشخاص ثالث، برای سایر بیمه‌های مهندسی نیز میتوان با الحاق کلوز مربوطه مسئولیت جانی و مالی دربرابر اشخاص ثالث را تحت پوشش قرار داد.

1-4 نحوه شکلگیری پروژههای مهندسی
* مطالعات مقدماتی (فاز صفر)
* تهیه نقشه‌های معماری و تأسیسات (فاز یک)
* طراحی و محاسبات (فاز دو)
* اجرا و نظارت (فاز سه)
1-5 انتخاب پیمانکار
الف) مستقیم
ب) از طریق مناقصه

...


15,000 تومان